Планове підвищення кваліфікації лікарів ветеринарної медицини

7 вересня 2017 року

 

З 4 вересня 2017 року згідно плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби, під керівництвом ННІ післядипломної освіти на базі факультету ветеринарної медицини розпочали роботу курси підвищення кваліфікації за напрямом «Керівники і спеціалісти Держпродспоживслужби та регіональної служби ДВСКН на державному кордоні та транспорті».


В перший день занять на факультеті ветеринарної медицини слухачів курсів підвищення кваліфікації приймали заступник декана факультету ветеринарної медицини з питань післядипломної освіти, к.вет.н., доцент Бойко Григорій Васильович та асистент кафедри анатомії та гістології імені академіка В.Г. Касьяненка Мельник Олексій Олегович. Були проведені заняття «Післядипломна освіта лікарів ветеринарної медицини» та «Музейна справа у ветеринарній медицині».

 


В розрізі занять Бойко Г.В. провів профорієнтаційну роботу серед слухачів. Їх, як роботодавців, було ознайомлено з новим освітнім курсом розвитку університету та перевагами навчання в НУБіП України. Наголошено, що факультет ветеринарної медицини веде підготовку за двома спеціальностями: 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

 


Заступник директора ННІ післядипломної освіти, доктор сільськогосподарських наук, професор Пабат Віктор Олексійович провів заняття на тему «Шляхи інноваційного розвитку АПК України».

Після проведеного заняття були презентовані програми перепідготовки з наданням другої вищої освіти та магістерські програми, які функціонують в ННІ післядипломної освіти.

Увагу слухачів було акцентовано на можливості комерційного стажування фахівців ветеринарної медицини приватних структур на базі факультету ветеринарної медицини та ННІ післядипломної освіти НУБіП України.

Заступник декана факультету ветеринарної медицини з питань післядипломної освіти,

к. вет. н., доцент Бойко Г.В.

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook