Студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів вивчають зарубіжний досвід годівлі тварин

6 вересня 2017 року

Надзвичайно вдалим і приємним розпочався цього року навчальний процес на факультеті тваринництва та водних біоресурсів. З першого тижня навчання нашим студентам випала можливість відвідати лекції Майкла Кенелі, професора університету штату Айова, який є провідним університетом сільського господарства в США.

Перша його лекціябула присвячена навчанню в університеті штату Айова, його змісту та структурі викладання. Зарахування студентів на першій рік навчання по тваринництву складає близько 180-190 студентів, що можна стверджувати про те, що наш факультет виходить на правильний шлях.

 

 

Цікавим виявилось те, як формують групи спільних інтересів по тваринництву «learninigteam», які відбуваються з першого курсу навчання, саме тому, щоб не втратити інтереси студентів на наступні роки навчання та вірно їх скоординувати.
За кожне запитання студентів професор давав винагороду – шоколадку, такий метод як пояснив професор, використовує на своїх перших лекціях.

 

Лекція по лактації відбувалась також дуже цікаво. Наші студенти розповідали, що в нас також є гуртки, один із них «Молочне скотарство», де також очолює професор, де їм дуже цікаво.

Така співпраця надихає на поглиблене вивчення профільних дисциплін, вивчення іноземної мови та опанування професії. Проведення лекцій продовжується.

Н. Рудик-Леуська,
доцент кафедри гідробіології та іхтіології

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook