Розширене засідання ректорату

26 вересня 2017, 9:00
Корпус №3, ауд. 213

26 вересня 2017 р.                    Київ                             протокол № 8

Засідання відбудеться о 900 в ауд. 213 навчального корпусу № 3


ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

1. Про стан підготовки університету до опалювального сезону. Доповідають: проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності, к.т.н., доц. Іщенко Валерій Васильович та головний механік Виштак Петро Михайлович.
2. Про організацію протипожежної безпеки в університеті в осінньо-зимовий період. Доповідає начальник відділу пожежної безпеки Матросов Володимир Євстафійович.
3. Про результати вступної кампанії до аспірантури у 2017 році. Доповідає перший проректор, д.с.-г.н., проф. Ібатуллін Ігор Ілліч.
4. Реалізація ступеневої системи підготовки фахівців і формування контингенту студентів відокремленими підрозділами НУБіП України за підсумками вступної кампанії 2017 року. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи, д.е.н., проф. Кваша Сергій Миколайович.
5. Про хід збирання пізніх зернових, технічних, кормових культур та посів озимих під урожай 2018 року. Доповідає начальник відділу організаційної діяльності НДГ та навчально-виробничої практики, д.с.-г.н., проф. Туринський Василь Михайлович.
6. Про план заходів на жовтень. Доповідає учений секретар Барановська Оксана Дмитрівна.
7. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олег Володимирович.
8. Про набір слухачів на консультаційно-підготовчі курси. Доповідають: завідувач підготовчим відділенням, к.с.-г.н., доц. Багацька Оксана Михайлівна, директори ННІ, декани факультетів.
9. Різне.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook