Вчена рада факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК розглянула готовність до нового навчального року та схвалили новий освітній курс університету

30 серпня 2017 року
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус № 12, ауд. 315

Розширене засідання вченої ради факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулося в у новій, відремонтованій аудиторії кафедри м`ясних, рибних та морепродуктів, яку було переміщено із першого корпусу, і сьогодні вона святкує своє новосілля у відновлених кабінетах та лабораторіях 12 корпусу.

Участь у засіданні взяли проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук, колективи кафедр та студентський актив факультету. Розпочалося засідання вченої ради із виступу декана факультету Лариси Баль-Прилипко про підсумки діяльності факультету за 2017/2018 н. р. та завдання на наступний рік, де було наголошено на особливостях вступної кампанії 2017, досягненнях і здобутках факультету, сильних і слабких сторонах, міжнародній співпраці та планах на майбутній навчальний рік.

 

Вадим Анатолійович Ткачук наголосив на важливості та великій відповідальності керівництва та трудового колективу університету, адже прийдешній рік є ювілейним для НУБіП України. Проректор наголосив також на планах на майбутній рік щодо міжнародної співпраці в сфері управління якістю та безпечністю харчових продуктів, розроблення програми енергозбереження.

 

Наталія Сілонова,
к.б.н, доцент, секретар факультету
харчових технологій та управління
якістю продукції АПК

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook