Немішаєвському агротехнічному коледжу – 105!

15 вересня 2017 року

Шановні викладачі, співробітники та студенти
Немішаєвського агротехнічного коледжу!

     Колектив Національного університету біоресурсів і природокористування України щиро вітає Немішаєвський агротехнічний коледж зі славним ювілеєм – 105-річчям від дня заснування.

     Відзначення ювілейної дати навчального закладу – це глибокий аналіз пройденого великого шляху, а найголовніше – визначення нових напрямів виховання студентської молоді, підготовки фахівців для реформованого аграрного виробництва і вищої аграрної освіти України.

     Велика дяка тим, хто більше століття тому започаткував цей навчальний заклад, плекав його, удосконалював, зберігав у важкі часи, всі свої сили віддавав служінню справі виховання фахівців для українського села.

     Славетний колектив коледжу достойно продовжує багаті традиції своїх попередників, на фундаменті яких активно розвиваються нові напрями та втілюються в життя сучасні підходи до аграрної освіти.

     За роки свого існування коледж дав путівку в життя багатьом висококваліфікованим фахівцям, які гідно обіймають високі державні посади, очолюють навчальні заклади, наукові установи та аграрно-виробничі підприємства.

Зі святом Вас, дорогі наші колеги! Нехай довгим та успішним буде життєвий шлях колективу, який дбаючи про історичні традиції, успішно інтегрується у європейський і світовий простір. Засівайте в душах своїх вихованців зерна високого патріотизму, міцні знання аби проросли вони благодатним врожаєм здобутків задля України та її народу.

Бажаємо Вам любові, віри добра. Щоб оминали Вас негаразди, а доля та щастя простеляли килимами, щоб коледж жив і розквітав у мирі й Божій благодаті.


З води і роси!

 


З повагою 

 

ректор НУБіП України, професор,

доктор педагогічних наук            Станіслав Ніколаєнко

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook