ОРГАНІЧНИЙ ЕКСПЕРИМЕНТ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ...

22 серпня 2017, 15:40

Нашим органічним курчатам сьогодні 40 днів. Почуваються вони чудово. Вагу набирають повагом, поступово. Активно рухаються на свіжому повітрі, шукають комашок, смикають травичку.

Підтвердженням того, що обраний нами напрям досліджень є актуальним в Україні, є зацікавленість цим експериментальним проектом масмедіа. Вже кілька телеканалів (Новий канал та ZIK) приїздило до ФГ «ДАЧА» знімати сюжети, де наші курчата були акторами. Ось один з них:

Під керівництвом проф. Засєкіна Д.А. команда науковців – Кучерук М.Д., Захаренко М.О., Мельник В.В., Димко Р.О., Кашпаров В.О., Ушкалов В.О., Виговська Л.М. та інші здійснюють комплексні дослідження щодо ведення органічного птахівництва.
Проводяться контрольні зважування, відбори проб крові для гематологічних та біохімічних досліджень.  Мікробіологічні дослідження проводяться в Українській лабораторії якості та безпеки продукції АПК.


Сподіваємось, що отримані нами результати стануть у нагоді в подальшому не тільки фермерським господарствам, орієнтованим на органічне виробництво, а й великим холдингам, для яких це буде окремим сегментом виробництва продукції преміум класу, а також окремим громадянам України, які прагнуть екологічно виростити птицю для особистого споживання.
Отож експеримент продовжуємо!
 

Докторант Кучерук М.Д.,
науковий консультант Засєкін Д.А.
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook