Студентський кампус готується до нового навчального року: у фокусі гуртожитки №2 і 4

29 липня 2017 року

Завідувачку четвертим гуртожитком Валентину Пилявську застали у клопотах – контролює процес облаштування кімнат для першокурсників.

У гуртожитку щорічно до початку навчального року проводиться поточний косметичний ремонт. Проте, виконуючи рішення ректорату, цього літа готуємо ще й кімнати для студентів нового набору, не обмежуючись лише наведенням краси. В благоустрої кімнат і приміщень гуртожитку, прилеглої території активну участь беруть і студенти, за що їм велика дяка, говорить Валентина Ніконівна.
 
 
 
 
У другому гуртожитку також кипить робота. Перед початком навчального року в жіночій душовій кімнаті облицювали кахлем стіни, оновили покриття підлоги та встановили нову сантехніку. Розпочато й капітальний ремонт спортивного залу гуртожитку. Коментуючи будівельні роботи, заступник завідувача гуртожитку Віталій Коваль зазначає, що втрату тепла в спортзалі зменшимо завдяки новим вікнам, оновленню стелі та стін, очистимо залу від накопичених за роки використання пилу та бруду. Інтер’єр приміщення стане більш яскравим та сучасним. 
 
 
 
 
 
Валерія Сухецька,
фахівець студмістечка
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook