На факультеті інформаційних технологій завершилося навчання інструкторів академій Cisco з усієї України

20 липня 2017 року
Факультет інформаційних технологій вже два роки співпрацює з однією із найбільших компаній світу   CISCO. Зокрема, відкрито Мережеву академію Cisco, яка надає власні ресурси для навчання студентів різних факультетів університету. Студенти після завершення навчання в академії та успішно склавши іспити мають можливість  отримати сертифікати міжнародного зразка. 
 
16-18 липня на базі факультету інформаційних технологій пройшов навчальний семінар керівників та інструкторів Мережевих академій CISCO з усієї України. 
 
До нас завітали гості із компанії CISCO, Національного університету «Львівська політехніка», НТУ «Харківський політехнічний інститут», НТУУ «Київський політехнічний університет», Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного гірничого університету, Запорізької державної інженерної академії тощо, а також, шкільних академій. Збори були приурочені 20 річчю програми Мережевих академій CISCO у всьому світі. У перший день керівники академій обговорили розвиток власних академій, їх досягнення, ділилися досвідом із впровадження ресурсів у навчальний процес, залучення студентів до партнерських програм компанії. Завдяки такій програмі студенти нашого університету стажувалися в офісі компанії у Кракові. 
 
 
Координатор Мережевих академій в Україні Олена Домотенко схвально відгукнулася і про наші досягнення. За неповних два роки ми підготували майже пів тисячі студентів на різних ресурсах компанії та видали сертифікати. 
 
18 липня навчальний семінар по використанню ресурсів Arduino UNO та Raspberry Pi продовжив технічний інженер CISCO Євгеній Морозов. Було продемонстровано ресурси PL-APP, які пропонує CISCO своїм студентам, організовано роботу по підключенню пристроїв до мережі та керування ними через Інтернет використовуючи відповідне програмне забезпечення. Набутий досвід обов’язково пригодиться під час занять зі студентами. 
 
 
Також компанія CISCO та Мережеві академії навчальних закладів долучилися до волонтерської роботи і допомоги нашим. Завдяки цій програмі, було підготовлено більше пів сотні військовослужбовців ЗСУ за один рік. Такі зусилля не лишилися не відміченими збоку Генерального штабу збройних сил України. Найактивнішим академіям та інструкторам були врученні подяки, серед яких був і наш керівник академії Cisco Андрій Блозва
 
Олена Глазунова,
декан факультету ІТ
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook