Маргарита Виноградова гідно представила університет на Всеукраїнській студентській олімпіаді з французької мови

20 липня 2017 року

 Факультет іноземної філології зібрав у стінах Запорізького національного університету з усіх куточків України студентів, які є шанувальниками франкофонії. Впродовж трьох днів тривав II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Французька мова» для студентів «немовних» факультетів. 

 
Свої знання демонстрували 26 молодих людей. Географія учасників олімпіади була дуже різноманітна: до ЗНУ завітали студенти та їхні наукові керівники із Києва, Одеси, Сум, Кривого Рогу, Рівного тощо. Звісно, в інтелектуальних змаганнях взяли участь і представники нашого університету. Серед учасників олімпіади була й студентка гуманітарно-педагогічного факультету Маргарита Виноградова.
 
 
На молодь чекали нелегкі випробування. Вони мали написати лексико-граматичний тест, пройти аудіювання та скласти письмовий переказ прослуханого тесту. А ще вони презентували членам висококваліфікованого журі доповідь французькою мовою, складену заздалегідь дома.
 
Попри насичену конкурсну програму, на гостей міста також чекала насичена культурно-розважальна програма, під час якої вони краще змогли познайомитися не лише зі студмістечком, але й із Запоріжжям.
 
Кульмінацією олімпіади стало підбиття підсумків та визначення переможців. Церемонію нагородження підготували у вигляді святкової концертної програми. Маргарита Виноградова не втрапила до трійки призерів, посівши п’яте місце. Проте, вже наступного року, переконана вона, ретельна підготовка і воля до перемоги принесуть свої плоди.
 
Студенти та їхні наукові керівники залишили слова щирої подяки та захоплення у «Книзі відгуків факультету». Крім того, вони подякували організаторам, запевнили, що перебування на запорізькій землі залишило у них найприємніші враження.
 
Ярослав Рудик, заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook