Студентський кампус активно готується до зустрічі першокурсників

13 липня 2017 року
У гуртожитках студентського кампусу НУБіП кипить робота – тривають ремонти місць загального користування, дахів, інфраструктурних мереж і облаштовуються кімнати для першокурсників.
 
Сьогодні ми завітали переконатися на власні очі до гуртожитку №10. Тут на одному з крил з першого по останній поверх капітально ремонтуються кухні та місця загального користування. По-перше, говорить комендант гуртожитку Наталія Тригуб, йде повна заміна труб на сучасні поліпропіленові. Вони мають гарантію не на один десяток років. По-друге, в санвузлах і на кухнях буде встановлена нова надійна сантехніка. По-третє, всі приміщення облицюють приємним кахлем. За таким принципом минулого року відремонтоване інше крило гуртожитку і студенти задоволені.
 
 
 
 
 
Що ж стосується облаштування кімнат, то і тут робота не стоїть на місці, каже директор студмістечка Сергій Стецюк. Враховуючи досвід попередніх років, восени наш кампус прийме до семи сотень першокурсників. У кожному гуртожитку закріплені деканати і дирекції визначили кімнати, які ремонтуються саме для поповнення. Приємно, що наводять лад і підтримують порядок у кімнатах студенти старших курсів. З їх числа створені студентські будівельні загони, які допомагають університетським будівельникам. Прикладом такої спільної роботи є один з блоків шостого поверху гуртожитку №10 – там завершується капітальний ремонт усіх кімнат. Нарощує потужності і меблевий цех, продукція якого – сучасні корпусні меблі – буде встановлена у відремонтованих кімнатах. Одним словом, говорить проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко, поставлене ректоратом завдання з підготовки кампусу до нового навчального року, - виконаємо.
 
 
Валерія Сухецька,
фахівець студентського містечка
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook