Прийом до магістратури. День другий

7 липня 2017 року

     Ранок другого дня прийому до магістратури, порівняно з початком кампанії, коли вступники подали 376 заяв, видався доволі спокійним. Хоча до обіду бажаючих здати документи істотно побільшало.

 

    Одним з перших до приймальної комісії прийшов випускник бакалаврату факультету ветеринарної медицини Олександр Лазаренко. За дипломом молодший лікар ветеринарної медицини, він хоче мати повну вищу освіту. Тож хоча і навчався за бюджетом, зараз, якщо не пощастить, згоден і на контракт. Каже, треба бути реалістом, і на освіті, що визначає твоє майбутнє, економити не слід.

 

 

 

     Тетяна Бабенко навчалася за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», тож і бачить себе магістром за нею ж. Навчалася добре і у своїх знаннях впевнена. Ази професії почала опановувати ще у Золотоніському технікумі ветеринарної медицини (її тамтешній куратор Інна Кравченко – випускниця нашого університету, власне, і спрямувала дівчину на навчання в НУБіП, а зараз підтримала рішення йти навчатися у магістратуру сюди ж), а останні чотири роки навчалася на факультеті тваринництва та водних біоресурсів. Тетяна вже знає роботу технолога виробництва і переробки продукції тваринництва зсередини: влітку тимчасово працювала на одному з приватних переробних підприємств.

     У своїх теоретичних знаннях і практичних навичках також впевнена і бакалавр з агрохімії та ґрунтознавства Ольга Сита. Останню виробничу практику вона проходила у ТОВ «Бетяк» на Житомирщині. Її керівник головний агроном господарства Володимир Нарижний (до речі, теж випускник нашого університету), залишився задоволеним практиканткою.

     Богдан Антоненко, який обирав професію фахівця ІТ усвідомлено, вже здобув освітній ступінь бакалавра з комп’ютерних наук, а документи в магістратуру вирішив здавати на спеціальність «Інформаційні управляючі системи та технології». Хлопець вважаєрівень викладання на факультеті інформаційних технологій загалом хорошим, а з деяких предметів і дуже високим. Все це знадобилося, коли він взявся за роботу фрілансера. Тому й продовжити навчання за вищим рівнем вирішив теж тут.

     Тож кому, як не такій молоді навчатися в магістратурі?

Валентин Обрамбальський

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook