Майбутні маркетологи проходять практику на базі навчально-дослідного господарства «Великоснітинське»

6 липня 2017 року

     Практична підготовка студентів займає майже дві третини навчального процесу. Тому не випадково декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук і завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Ярослава Ларіна здійснили планову перевірку проходження практики студентами 3 курсу спеціальності "Маркетинг" у навчально-дослідному господарстві "Великоснітинське".

       Під час візиту директор господарства Микола Журавель розповів колегам про перспективи розвитку господарства, підготовку до жнив, та закцентував на необхідності підвищення якості організації практики.

     Головний економіст навчально-дослідного господарства «Великоснітинське» Олена Шкуратівська підопічним студентам-маркетологам розповіла про усі аспекти маркетингової та збутової діяльності НДГ, цінову політику, взаємодію з постачальниками та партнерами. Студентам була надана уся необхідна інформація за програмою практики для підготовки й написання звітів, надано відповіді на гострі запитання. Спілкування з таким висококваліфікованим фахівцем було для студентів надзвичайно корисним і дозволило оцінити з маркетингової точки зору усю складність завдань, що постають перед НДГ в сучасних умовах. А досвідом організації правової роботи в господарстві поділився юристконсульт Миколою Блажко.

Людмила Денисенко 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook