Бакалаври та магістри факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК отримали свої дипломи

4 липня 2017 року
м. Київ, НУБіП України, корпус №1, ауд. 79

30 червня на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК визначна подія, водночас сумна та радісна, оскільки випускає 118 фахівців, з яких 83 бакалаври та 35 дипломів магістра за спеціальностями «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Якість, стандартизація та сертифікація».

Випускників, батьків, викладачів факультету і гостей урочистості привітав ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який звернувся з теплими та мудрими словами до випускників, побажав поглиблювати отримані знання та практичні навички.

Натхненні слова, щирі настанови та побажання успішної професійної реалізації дали своїм випускникам їх наставники: декан факультету Лариса Баль-Прилипко, заступник декана Наталія Слободянюк, завідувачі кафедр: Олександр Савченко, Юрій Сухенко, Владислав Сухенко, наставники академічних груп – Оксана Штонда, Наталія Голембовська, Олена Очколяс, Юлія Слива та вихователь гуртожитку Ірина Веретинська.

 

 

 

Дипломи з відзнакою найкращим випускникам вручив ректор Станіслав Ніколаєнко – бакалаврам Жосан О. А., Шахворостова О. М., Ковтун В. О., Шахворостова В. М.; магістрам Шевчук Г.В., Зелінська К.С., Коцан І.В. та Заєць К.О.

Кращі випускники отримали грамоти та подяки, які вручила декан Лариса Баль-Прилипко.


Перед випускниками виступили керівники сучасних м’ясопереробних підприємств (випускники нашого факультету) з найкращими побажаннями та пропозиціями працевлаштування  на сучасних виробництвах.

Слова вітання та вдячності викладачам факультету та усім співробітникам виразила Катерина Семенюк.

Море квітів, сльози щастя на очах, фото на згадку, обійми й радісні слова привітань – усе це залишиться в пам’яті випускників та учасників урочистостей назавжди.

 

 

Олександр Савченко, 

завідувач кафедри технології

м’ясних, рибних та морепродуктів

та Олена Очколяс асистент

кафедри технології

м’ясних, рибних та морепродуктів

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook