Науковці НУБіП – рятівникам: технології і розробки на варті пожежної безпеки в зоні відчуження

4 липня 2017 року

     Цими днями відбувається засідання експертної групи фахівців Лісової Служби США та Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж з розробки «Керівництва з реагування на надзвичайні ситуації для працівників лісових пожежних станцій зони відчуження».

     А вже 5 липня 2017 року відбудеться урочиста церемонія передачі обладнання для виявлення лісових пожеж від НУБіП до протипожежних підрозділів зони відчуження за участі Посольства США в Україні, представників ДАЗВ, ДСНС та НУБіП України. Відбудеться польова демонстрація - тренування реагування, міжвідомчої координації та гасіння умовної великої пожежі силами і засобами ДСП «Північна Пуща» та ДСНС.

     Ці заходи організовані ННІ лісового і садово-паркового господарства та Регіональним Східноєвропейським центром моніторингу пожеж. У заходах візьмуть участь представники Лісової Служби США Joe Reinarz, NIMO, Bill Miller, USFS, Nikia Hernandes, Lolo National Forest. Заходи відбудуться у зоні відчуження. Детальна програма заходів розміщена на сторінці Центру: https://nubip.edu.ua/reefmcu

Сергій Зібцев,
керівник Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу лісів

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook