Випускниця Рената Телінгер із Закарпаття продовжуватиме здобувати фах землевпорядника в НУБіП

6 липня 2017 року

     Сьогодні студенти Мукачівського аграрного коледжу готуються до захисту дипломних робіт та визначаються з вищим навчальним закладом, де здобуватимуть вищу освіту. Чим потенційні абітурієнти керуються у своєму виборі, на що звертають увагу, – наша розмова з випускницею Мукачівського аграрного коледжу Ренатою Телінгер.

 

 – Чому спеціальність «Геодезія та землеустрій» і НУБіП України?
     – Під час навчання в коледжі до нас приїжджали з профорієнтаційною роботою викладачі з університету, які розповіли про переваги навчання в НУБіП України. Також з нами провели невеличкий зріз знань, в якому я себе теж добре проявила і посіла перше місце.
  Ще нас запросили відвідати факультет землевпорядкування на день відкритих дверей. Відвідавши навчальний заклад, остаточно вирішила вступати саме в цей університет. Адже тут студентів навчають на сучасному обладнанні і найновішому програмному забезпеченні, тут комфортні аудиторії, великі комп’ютерні класи, красива територія, а головне привітні викладачі та студенти.

 – Які маєш уподобання?
     – Займаюсь художньою самодіяльністю, вишивкою, спортом. Беру участь у щорічних легкоатлетичних забігах «За здоровий спосіб життя», «Веселі старти», неодноразово була призером легкоатлетичних кросів.

– Де плануєш працювати?
     – Звісно, за фахом. У наш час спеціальність землевпорядника є дуже потрібною, тому з працевлаштуванням проблем не буде.

 

Розмовляла Наталія Кепенач

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook