Агрохіміки відвідали день поля «Bayer Агро Арена»

28 червня 2017 року

     26 червня студенти 4 курсу агробіологічного факультету за спеціалізацією «Агрохімія і грунтознавство» на чолі із доцентами кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна Ніною Бикіною і Надією Бордюжею, керівниками наукових гуртків кафедри: «Агрохімічного гуртка» і «Управління якістю продукції рослинництва в сучасних технологіях» відвідали день поля «Bayer Агро Арена» біля м. Умань.

  

     У межах дня поля Тетяна Мозгова, спеціаліст з комунікацій, ознайомила студентів із стратегією розвитку компанії «Bayer» та її основними продуктами. Випускник агробіологічного факультету за спеціальністю «Агрохімія і грунтознаство», а нині менеджер із розвитку нових агрономічних рішень компанії «Bayer», Сергій Сичевський детально розкрив значення елементів точного землеробства у рослинництві і представив принципи роботи та переваги комп’ютерної програми «Bayer Фітосанмонітор», а також мобільного додатку «Bayer weedscut». Крім того, фахівці «Bayer Агро Арена» продемонстрували посіви 7 культур: ріпаку озимого, кукурудзи на зерно, соняшника, буряка цукрового, сої, ячменю пивоварного, пшениці озимої. Розкрили технології вирощування цих культур компанії та особливу увагу звернули на систему захисту рослин.

  

  

     Студенти із зацікавленню слухали інформацію та прийняли участь у вікторині.

    Тож, висловлюємо вдячність Тетяні Мозговій за сприяння у організації поїздки, а також колективу компанії «Bayer» за проведення заходу та надану цікаву і цінну практичну інформацію.


Надія Бордюжа,
доцент кафедри агрохімії та
якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook