Науково-практичний семінар на тему «Моделювання виникнення та розвитку пожеж у зоні відчуження»

28 червня 2017, 10:00

 II Міжнародний україно-американський науково-практичний семінар «Моделювання ризиків виникнення та розвитку лісових пожеж на території зони відчуження для розробки проекту протипожежного впорядкування та створення системи протипожежних бар’єрів».

28-30 червня 2017 р. відбудеться науково-практичний семінар на тему «Моделювання виникнення та розвитку пожеж у зоні відчуження». 
 
Семінар організовано ННІ лісового і садово-паркового господарства та Регіональним Східноєвропейським центром моніторингу пожеж. У семінарі візьмуть участь науковці Лісової Служби США та університету Портланда - Аlan Ager, Rishard Lasko, Max Nielsen-Pincus, фахівці із Білорусі - Володимир Усеня та Максим Кудін, а також вчені із Національного університету цивільного захисту України та Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Семінар відбудеться у конференц-залі №6 готелю "Мир". 
 
Програма семінару розміщена на сторінці Центру: https://nubip.edu.ua/reefmcu
 
Координатор семінару, керівник Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу лісів Зібцев Сергій Вікторович (044-527-82-82).
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook