Засідання Ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області

23 червня 2017 року

На базі ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової» 23 червня відбулося засідання Ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області. У роботі засідання брали участь 18 керівників навчальних закладів та представників Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації.

Директор коледжу Ольга Василівна Гордієнко привітала всіх присутніх і ознайомила з матеріально-технічною базою навчального закладу.

Засідання проходило під головуванням голови Ради директорів              Радченка Віктора Миколайовича, який виступив з доповіддю «Консолідація зусиль педагогічних колективів, роботодавців та громадськості для конструктивного діалогу та співпраці з органами державної влади з метою подальшого розвитку вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації».

Відповідно до плану роботи на засіданні були висвітлені  такі питання: «Концепція реалізації державної політики у сфері реформування підготовки за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого спеціаліста» (доповідач Петренко Ю.В., заступник директора з навчальної роботи Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О.Майнової, «Готовність педколективу до співпраці з органами студентського самоврядування» (доповідач Шаповал Н.О., заступник директора з виховної роботи Бобровицького коледжу); «Підсумки проведення обласних конкурсів у 2016 -2017 н.р. (доповідач Радченко В.М.).

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook