ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження представив результати виконання науково-дослідних робіт

23 червня 2017 року

     У відповідності до наказу №495 від 31 травня 2017 року «Про створення комісій по перевірці стану виконання науково-дослідних робіт», 13 червня на факультеті ветеринарної медицини відбулася перевірка виконання науково-дослідних робіт, що фінансуються за рахунок Державного бюджету та ініціативних наукових проектів.

     Розпочинаючи засідання, голова комісії доктор технічних наук, професор Сухенко Юрій Григорович представив учасникам комісію, що призначена наказом ректора для оцінювання наукових звітів і наголосив на вимогах до проміжних звітів.

     У ході засідання було заслухано фундаментальні і прикладні роботи, які фінансуються за кошти державного бюджету, а саме:

  • 110/56-ф «Розробка теорії структурно-параметричного синтезу гібридних систем електроживлення та їх інтеграції до розподільчих електричних мереж в сільських регіонах» (керівник – д-р техн. наук, професор Козирський В.В.);
  • 110/1-НТР «Розробка інтелектуального роботизованого електротехнічного комплексу для моніторингу фітостану та повітря в спорудах закритого ґрунту» (керівник – д-р техн. наук, професор Лисенко В.П.);
  • 110/537-пр «Розроблення інноваційних високоефективних технологій збирання та переробки енергетичних культур для біогазових установок» (керівник – д-р техн. наук, професор Шворов С.А.);
  • 110/538-пр «Розробка теплоелектромеханічного комплексу і енергоощадних технологій на його основі для переробки біомаси та техногенних відходів» (керівник – д-р техн. наук, професор Заблодськи М.М.).

     Також свої звіти представили керівники ініціативних тем.

     Підсумовуючи результати засідання, голова комісії Сухенко Юрій Григорович підтвердив актуальність і перспективність заслуханих наукових робіт. Відзначив, що робота ведеться на належному рівні і рекомендував для продовження всі заслухані наукові роботи. Це рішення й було підтримано комісією одноголосно. На завершення голова комісії побажав усім присутнім вчасного виконання запланованих робіт і оформлення результатів за вимогами, про які наголосила на початку засідання член комісії, начальник науково-організаційного відділу Вікторія Володимирівна Самсонова.

С.М. Усенко,
заступник директора ННІ енергетики,
автоматики і енергозбереження

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook