Відбувся захист дипломних проектів бакалаврів за напрямом підготовки «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».

22 червня 2017 року

 На кафедрі автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І. І. Мартиненка завершились захисти дипломних проектів бакалаврів за напрямом підготовки «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Екзаменаційну комісію очолював д.т.н., завідувач кафедри автоматизації виробничих процесів Сергій Іванович Осадчий із Центральноукраїнського національного технічного університету (м.Кропивницький). Результати захисту: оцінку «відмінно» отримали 16 студентів, «добре» - 17, задовільний результат показали 6 студентів.

Заступник директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Ігор Болбот зачитує наказ про Екзаменаційну комісію

Студенти напряму підготовки АКІТ

За висновками голови комісії позитивні зміни в дипломних проектах були очевидними (С. І. Осадчий очолює комісію не вперше): цілий ряд студентів підготували діючі зразки систем автоматичного керування складними аграрними об’єктами із використанням сучасної мікропроцесорної техніки та відповідних програмних продуктів. Роботоздатність та результати досліджень таких систем були продемонстровані безпосерередньо на захисті. У першу чергу слід відзначити таких студентів та керівників дипломних проектів: Пасєка Роман (керівник: в.о.доцента Дудник А.О.), Косюк Максим та Володимир Дубович-Костецький (професор Коваль В.В.), Ткаченко Андрій, Ель Басанья Даніель та Задніпряний Юрій (керівник: доцент Решетюк В.М.).


Пасєка Роман демонструє макет перед Екзаменаційною комісією


Студенти Андрій Ткаченко, Даніель Ель Басанья та Юрій Задніпряний зі своїм макетом


Косюк Максим із макетом цифрової системи автоматичного дистанційного контролю мікроклімату

Є сподівання, що навчання в магістратурі дозволить зазначеним студентам, та й інші до них долучаться, суттєво вдосконалити розроблені системи автоматичного керування та підготуватись до вимог сучасного жорсткого ринку праці. Можливості такі на кафедрі є: це сучасні лабораторії, фах науково-педагогічних працівників, можливість брати участь у наукових проектах.

Привітання членів комісії новим Бакалаврам


Вдале завершення захисту дипломів та радісні бакалаври

Завідувач кафедри автоматики
та робототехнічних систем В.Лисенко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook