Випускниця Вінницької школи №29 Марія Куранова: навчання в НУБіП стає доброю сімейною традицією

23 червня 2017 року

     На гуманітарно-педагогічному факультеті відбулася цікава розмова з випускницею школи №29 міста Вінниці Марією Курановою. Дівчина розповіла історію вибору навчального закладу після вдалого складання зовнішнього незалежного оцінювання.

 – Звідки дізналася про НУБіП?
     – Про університет чула багато. Також разом із татом, який тут навчався, відвідали День відкритих дверей. І мені дуже сподобався університет. Така велика територія, тут дуже чисто і гарно. А ботанічний сад просто зачаровує. В Києві напевне немає жодного навчального закладу, корпуси якого були б розташовані в одному місці – це так зручно, студмістечко поряд. Мені дуже сподобалося те, що є можливість для самореалізації, оскільки в університеті діє просто надзвичайна кількість, гуртків та секцій.
     Ознайомившись із сайтом, дізналася про можливість отримання двох дипломів по закінченню університету. Адже НУБіП підписав багато договорів про навчання студентів за кордоном. Інформації про дуже багато, а вибір факультетів просто вражає. Тут можна отримати професії різного роду. Але саме спілкування з людьми приносить мені найбільше задоволення.

  – Яку саме спеціальність обрала і чому?
     – Поглянувши на перелік спеціальностей, що можна тут отримати, була здивована. Адже в колишньому аграрному знайти міжнародні відносини навіть не сподівалася. Зі слів мого тата, НУБіП сьогодні став дуже широкопрофільним навчальним закладом, де я зможу стати хорошим спеціалістом у своїй галузі і досягнути того, чого прагну. На мою думку, ситуація, що склалася сьогодні в нашій державі, потребує негайного вирішення. І я, як людина, що любить свою країну, маю допомогти їй вийти на міжнародний рівень та вирішити складне питання якнайшвидше. Саме тому прагну стати хорошим спеціалістом і реалізовувати отримані знання на практиці.

– Які маєш досягнення?
     – Виконувала наукові роботи у МАН з англійської мови. Взагалі-то намагаюся урізноманітнити своє життя і постійно пробую свої сили в чомусь новому. Мені подобається бути весь час у русі.

– Про що мрієш і де плануєш працювати?
     – Хотілося б сприяти розвитку України та її культури. Маю велике бажання допомогти нашій країні тісно співпрацювати з країнами-сусідами, розвивати, поширювати нашу культуру. Тим паче, що така можливість існує в процесі навчання, адже я матиму змогу відвідати різні країни у рамках програми подвійних дипломів.

     Тож ласкаво просимо до великої родини НУБіП України та дружнього гуманітарно-педагогічного факультету, тим паче, що кількість спеціальностей на факультеті дозволяє кожному обрати професію до душі.

Розмову провели Ярослав Рудик,
заступник декана факультету
Наталія Шакун,
методист деканату

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook