Чітко визначені цілі – запорука успішного вступу абітурієнта

21 червня 2017 року

      «НУБіП – на першому місці серед інших варіантів», – так майбутній студент, а нині учень Косарської загальноосвітньої школи – Іван Лупко, відгукується про свої плани вступу до університету.
      Під час здачі ЗНО, він вже чітко визначив свої основні цілі, а саме: успішно здати незалежне оцінювання та піти навчатися до НУБіП, тому завчасно підготувався до предметів, які необхідні для вступу на спеціальність «Геодезія та землеустрій». Школяр взяв участь у предметних олімпіадах, які проводились в університеті. На них він пройшов у другий тур та здобув важливі додаткові бали для вступу.


        Дозвольте задати Вам ще декілька питань?!
- Іван, Ви складаєте враження впевненого в собі та своїх амбіціях абітурієнта. Розкажіть про себе, звідки Ви і в якій школі навчаєтесь?
- Я родом із Черкащини, а саме з с. Косарі, Кам’янського району, Черкаської області. Навчаюсь в Косарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів з 1- го класу.

- Напевно Ви, в школі були активістом та маєте якісь досягнення в навчанні чи спорті?
- Так, звісно, неодноразово брав участь у різних олімпіадах по українській мові, математиці, інформатиці на рівні школи та району. Мені дуже подобається спорт, але я брав участь лише в колективних змаганнях, які проводились між класами або школами. Також у вільний час займаюсь спортом для себе та граю з друзями в футбол.

- Дозвольте поцікавитись, а звідки Ви дізналися про НУБіП?
- В мене дуже багато знайомих навчається в НУБіП, тому про рівень та можливості цього університету я дізнався давно, і відтоді почав задумуватися куди і на кого хочу піти навчатися, то НУБіП відразу був в приорітеті.

- Чому Ви обрали спеціальність «Геодезія та землеустрій»? Що Вас спонукало до такого вибору?
- Основну концепцію спеціальності я розумію, тому що спілкуюсь із знайомими, які здобувають фах землевпорядника, з цієї причини хочу рухатись в цьому напрямку, щоб здобути вищу освіту і бути кваліфікованим спеціалістом. Також я вважаю цю спеціальність актуальною і престижною, до того ж, дослухаюсь до порад батьків.

- Про що мрієте і де плануєте працювати?
- На даний час, все-таки, найбільше мрію про вступ на бюджет до НУБіП на обрану спеціальність. Звісно хочу працювати по спеціальності в престижній фірмі, можливо, в перспективі, відкрити власну справу пов’язану з геодезією та землевпорядкуванням.

- Ну, що ж Іване, дякую Вам за відверте інтерв’ю та приємний діалог. Будемо з нетерпінням чекати Вас в нашому ВНЗ. Завжди буду радий підказати будь-яку інформацію щодо вступу. До нових зустрічей.
- Вам також дякую, за діалог та важливу інформацію щодо умов вступу в університет.

Григорій Колісник,
старший викладач кафедри управління земельними ресурсами

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook