Відбулося чергове засідання вченої ради факультету

19 червня 2017, 13:00
ауд. № 311 навчального корпусу № 10
    19 червня на факультеті аграрного менеджменту відбулося засідання вченої ради. В ході засідання були обговорені питання проведеної профорієнтаційної роботи за травень та готовність кафедр до нового 2017-2018 навчального року, про що прозвітували завідуючи кафедр.
 
 

   Завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Василь Павлович Горьовий доповів про якість підготовки студентів, виховну та наукову роботу на кафедрі у рамках реалізації Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020».

   Заступник декана Олександр Володимирович Новак ознайомив членів вченої ради з результати весняно-літньої сесії, а доцент Олена Анатоліївна Ковтун виступила з питанням затвердження плану магістерської програми ОС "Магістр" з англомовним навчанням.

   Важливим питанням порядку денного стала рекомендація на заміщення посад науково-педагогічних працівників факультету аграрного менеджменту НУБіП України. Відповідно до додатково оголошеного конкурсу на засіданні вченої ради була розглянута кандидатура Юлії Сергіївни Гудзинської на посаду старшого викладача. За результатами таємного голосування одноголосним рішенням вченої ради Юлія Гудзинська була рекомендована на заміщення посади старшого викладача кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського.

   У різному були розглянуті питання рекомендації до друку монографій та навчально-методичних матеріалів.

 

 

Секретар вченої ради Л. Карпенко
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook