Боярська лісодослідна станція та НДІ лісівництва та декоративного садівництва прозвітували про наукову роботу

18 червня 2017 року

     У НДІ лісівництва та декоративного садівництва і ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція» відбулася перевірка стану виконання науково-дослідних робіт, що фінансуються за рахунок Державного бюджету України, виконуються за договорами з окремими міністерствами, установами, господарствами та ініціативної тематики.

     Комісія у складі заступника декана факультету землевпорядкування з наукової роботи, д. географ. наук Ковальчука І.П. (голова), заступника директора з наукової роботи ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція», канд. с.-г. наук Морозюк О.В. (секретар) і членів комісії – директора НДІ лісівництва та декоративного садівництва, д. с.-г. наук Василишина Р.Д., директора УкрНДІ сільськогосподарської радіології, д. біол. наук Кашпарова В.О., директора НДІ рослинництва та ґрунтознавства, д. с.-г. наук Ковалишиної Г.М., начальника науково-дослідної частини, д. с.-г. наук Отченашка В.В., начальника науково-організаційного відділу НДЧ, канд. екон. наук Самсонової В.В., наукового співробітника НДЧ Синельник Т.Б., головного метролога науково-організаційного відділу НДЧ, канд. с.-г. наук Ковбаси Я.В. заслухала короткі звіти про стан виконання робіт за І півріччя 2017 р. з кожної НДР. 

    Загалом за держбюджетною тематикою науковці НДІ лісівництва та декоративного садівництва і ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція» у 2017 році виконують 4 фундаментальних та 6 прикладних наукових тем. Крім цього науковці інституту проводять 17 ініціативних досліджень з актуальних питань лісового, садово-паркового господарства та технології деревообробки. Керівники науково-дослідних робіт та відповідальні виконавці представили членам комісії та колегам свої здобутки, повідомили про кількісні та якісні показники своєї роботи.

     За результатами перевірки НДР та обговорення проблемних питань, комісією відмічено про належний рівень організації та виконання наукових досліджень НДІ лісівництва та декоративного садівництва і ВП НУБіП України «Боярська ЛДС».

Ольга Морозюк,
заступник директора з наукової роботи
Боярської лісової дослідної станції

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook