Захист дипломних проектів бакалаврів на кафедрі електропостачання ім. проф. В.М. Синькова

15 червня 2017 року

    Екзаменаційна комісія із захисту дипломних проектів за напрямом підготовки «Електротехніка та електротехнології» під головуванням д.т.н., професора Заблодського М.М. провела атестацію 17-ти випускників денної форми навчання бакалаврів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.

    Більшість проектів була пов’язана з розробкою систем електропостачання різних споживачів. При цьому використовувалось не тільки сучасне електрообладнання, а й сучасні методи проектування. Декілька тем були присвячені створенню комбінованих систем живлення з вітровими та сонячними джерелами електричної енергії.

    Велику увагу комісії та присутніх привернув проект студента Рачинського Михайла «Розробка заходів енергозбереження студентського містечка» (керівник доцент Волошин С.М.), у рамках якого був створений прилад для оцінки показників споживання електричної енергії. Професійна доповідь і демонстрація роботи приладу на захисті ні у кого з членів комісії не залишила сумнівів про необхідність оцінювання захисту «відмінно» і присвоєння відповідної кваліфікації.

М.В. Гребченко,
завідувач кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook