Анастасія Негода: хочу здобувати фах землевпорядника в НУБіП

15 червня 2017 року

    Фастівчанка Анастасія Негода – відмінниця навчання, вдало складає зовнішнє незалежне тестування і готується до студентського життя. Дівчина обрала професію землевпорядника і впевнена, що саме факультет землевпорядкування НУБіП України є флагманом у цій галузі. 
     На запрошення представника ради роботодавців Анатолія Полтавця і декана факультету Тараса Євсюкова, вона з мамою завітала до навчального корпусу №6. Одразу сподобалось його зручне розташування, доглянута територія та затишні аудиторії. А на додачу ще й встигли поспілкуватися з першокурсниками, які проходили навчальну практику. Про те, чому випускниця вирішила навчатися у нас, наша розмова.

– Чому саме НУБіП і спеціальність «Землеустрій та кадастр»?
     – Про НУБіП розповіли знайомі, багато інформації про навчальний заклад дізналася з інтернету, офіційного сайту та соціальних мереж. Згодом зрозуміла, що цей університет мені імпонує. Коли приїхала сюди, відчула атмосферу доброзичливості і затишку. Пріоритет звісно ж віддам перший. Щодо спеціальності, то вважаю її цікавою і багатогранною. Можна працювати як дерслужбовцем, так і на підприємстві, а ще навіть відкрити власну справу. Прикладом у цьому для мене є голова ГО «Асоціація фахівців землеустрою» Анатолій Полтавець, який багато розповідав про навчальний заклад та його викладачів, а після закінчення факультету землевпорядкування займається землевпорядною та оціночною діяльністю в Київській області. 

– Які досягнення маєш у навчанні?
     – Постійно брала участь в міських олімпіадах з біології і математики, маю призові місця. Люблю грати в шахи, навіть в 2016 році посіла друге місце на міській олімпіаді. 

– Про що мрієш і де плануєш працювати?
     – Моя мрія – отримати гідну освіту. Впевнена, завдяки НУБіП України, я її здійсню. Якщо буде можливість, хотіла б працювати в Держгеокадастрі, згодом, можливо, відкрию свою справу.

Розмову провела Наталія Бавровська,  
доцент кафедри земельного кадастру 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook