Доцент кафедри фіскальної політики і страхування ЛЕМІШКО Олена Олександрівна успішно закінчила курс "Моделювання впливу політичних рішень на аграрний сектор за допомогою моделі часткової рівноваги AGMEMOD"

14 червня 2017, 20:35
10 корпус

      З 5 квітня по 14 червня 2017р. к.е.н., доцент кафедри фіскальної політики і страхування ЛЕМІШКО Олена Олександрівна прослухала курс "Моделювання впливу політичних рішень на аграрний сектор за допомогою моделі часткової рівноваги AGMEMOD" (тривалість курсу - 39 годин), після чого отримала сертифікат про успішне закінчення.

     Курс запропоновано "Німецько-українським агрополітичним діалогом" (АПД) в рамках програми аспірантури з аграрної економіки у Національному університеті біоресурсів і природокористувнаня України (НУБіП).

       Керівник проекту АПД - к.е.н. ФОЛЬКЕР ЗАССЕ. Лекції читали - БОГОНОС Марія, експерт з аграрної політики, PhD з економіки сільського господарства.

     З успішним закінченням курсів, учасників привітав декан економічного факультету, д.е.н., професор ДІБРОВА Анатолій Дмитрович, власне, за ініціативою якого і була надана можливість всім бажаючим співробітникам, аспірантам та докторантам долучитись до вивчення даного курсу.

 

к.е.н., ст. викл. ФАЙЧУК Ольга Валеріївна

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook