Презентація діяльності компанії Cooperative Resources International (CRI) – світового лідера в області надання передового досвіду, інновацій та благополуччя

14 червня 2017 року
НУБіП України

 

          9 червня 2017 р. на запрошення кафедри аграрного консалтингу та сервісу в ННІ післядипломної освіти завітали представники компанії Cooperative Resources International (CRI) ) зі штаб-квартирою в Shawano, штат Вісконсін, США, що є світовим лідером в області надання передового досвіду, інновацій та благополуччя –   Боб Страттон, заступник віце-президента з міжнародного маркетину та Ретер Новоторов, офіційний представник компанії у Східній Європі.         Вони виступили з презентацією про діяльність компанії на світовому ринку інновацій в тваринництві і дорадництва.

 

 

 

          Компанія Сooperative Resources International  була створена в 1920 році з окремими бізнес-сегменти які з 1993 року стали холдинговим кооперативним утворенням. Сьогодні, CRI і його дочірні підприємства - AgSource Cooperative Services, Genex Cooperative, Inc. і MOFA Global - нараховують більш ніж 1500 працівників, що працюють для задоволення потреб осіб, пов'язаних із землею через виробництво рослинної і тваринної продукції.    

          

          Під час свого формування, CRI став першим в країні містком, що зв'язував компанії, які займаються  поліпшення молочного стада,  постачають генетично стійку худобу  та тими, що надають послуги штучного запліднення. У той час ці організації були відомі як Вісконсін DHI Кооператив та Генетика 21-го століття.

         Сьогодні, після злиття і поглинання, ці організації відомі як AgSource та Genex. MOFA Global теж приєднався до сім'ї CRI в 2014 році.

         Представлений матеріал визвав жваву дискусію та інтерес для спеціалістів, викладачів і студентів. Отримані нові знання та інформація щодо вирощування деяких органів людини на базі тварин, а також про особливості генетичного матеріалу та способів запліднення корів. Слухачам були показані навчальні фільми.

         В результаті сторони домовились про розвиток стосунків в плані проведення освітнє-консультаційних заходів для слухачів ННІ післядипломної освіти, науковців, зацікавлених студентів із залученням фахівців українського відділення компанії  CRI і її керівника Володимира Фічака.

 

 

Завідувач кафедри аграрного
консалтингу та сервісу
Т. Кальна-Дубінюк

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook