Ректорат

20 червня 2017, 9:00
Корпус № 3, ауд. 301

20 червня 2017 р.                    Київ                             протокол № 6

Засідання відбудеться о 900 в ауд. 301 навчального корпусу № 3


ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 1. Про виконання Плану вдосконалення організації дистанційної освіти. Доповідає начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Єресько Олег Вікторович.

2. Про вартість навчання в університеті на 2017-2018 н. р. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олег Володимирович.

3. Про готовність гуртожитків університету до нового навчального року. Доповідають: директор студмістечка Стецюк Сергій Васильович, директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Козирський Володимир Вікторович, декан агробіологічного факультету Забалуєв Віктор Олексійович, декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Доля Микола Миколайович.

4. Про хід підготовки до нового опалювального сезону. Доповідають: т.в.о. проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Самсонюк Олег Петрович, головний механік Виштак Петро Михайлович, головний енергетик Кулибаба Євгеній Олегович.

5. Про результати літньої сесії 2016/2017 навчального року. Доповідає т.в.о. проректора з навчальної і виховної роботи Зазимко Оксана Володимирівна.

6. Про зміни до правил прийому. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Шевчук Віктор Миколайович.

7. Про проведення конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників. Доповідає начальник відділу кадрів Михайліченко Микола Васильович.

8. Про план заходів на липень 2017 р. Доповідає учений секретар Барановська Оксана Дмитрівна.

9. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олег Володимирович.

10. Різне.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook