Кафедра адміністративного менеджменту та ЗЕД прийняла участь у роботі міжнародної науково-практичної конференції «Європейські студії в Україні: здобутки, виклики та перспективи»

3 червня 2017 року
КНЕУ

02 червня 2017 року доцент кафедри Файчук Олександр Михайлович прийняв участь у роботі міжнародної науково-практичної конференції «Європейські студії в Україні: здобутки, виклики та перспективи» під егідою програми імені Жана Моне Еразмус+ Європейського союзу на базі ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана».

 

Організаторами заходу виступили Українська асоціація викладачів і дослідників європейської інтеграції спільно із Центром Європи Варшавського університету.

Місією конференції була активізація взаємодії представників освітянського середовища, органів державної влади та громадянського суспільства в процесі розповсюдження знань про ЄС.

Основними доповідачами конференції були:

  • Каміл Зайочковскі, заступник директора з наукової роботи і міжнародної співпраці Центру Європи Варшавського університету;
  • Василє Кучереску, ECSA, Молдова. Aкaдемічний координатор проекту Жана Моне «Розуміння, інформація та комунікація щодо Європейського Союзу в країнах Східного партнерства»;
  • Ірина Сікорська, Голова Української асоціації викладачів і дослідників європейської інтеграції, академічний координатор проекту Асоціації Жана Моне;
  • Віктор Чужиков, д.е.н., професор, проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені В.Гетьмана». Професор Кафедри Жана Моне «Адвокація європейської інтеграції».
     

Варто зазначити, що дана конференція стала платформою для більш широкого поширення та використання напрацьованих результатів і забезпечення синергії проектів Жана Моне в Україні.

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook