ФК «ЛЮБОМИР» ініціює створення U-19 на базі НУБіП

24 травня 2017 року

    ФК «ЛЮБОМИР» (смт. Ставище) виступає ініціатором проекту щодо створення студентської футбольної команди U-19 на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП України).

Головною метою проекту є створення всіх необхідних умов для професійного розвитку та навчання сільської молоді, яка з дитинства прагне грати у футбол, залучення її до активних форм здорового способу життя та підвищення якості підготовки гравців до професійного рівня.

Рішення щодо співпраці з НУБІП України спрямоване на те, щоб вихованці ФК «ЛЮБОМИР», крім професійного тренування футболом, також мали можливість здобути освіту. А це, в свою чергу, зорієнтовано на те, щоб дійти взаєморозуміння та досягти гармонії між усіма, зокрема: між вихованцями школи, які мріють грати та батьками, які хвилюються за майбутнє своїх дітей та спортивної школи, яка прагне виростити професійних футболістів, котрі зможуть реалізуватися у майбутньому.

Одне із завдань проекту – донести до громадськості, що в Україні є багато талановитої молоді, котра потребує уваги й залучення до співпраці усіх небайдужих і віримо, що така діяльність стане прикладом єдності української спільноти, а це, в свою чергу, зумовить збільшення масовості, яка й започаткує подальший розвиток юнацького футболу у всеукраїнському масштабі.

Прозоре фінансування та забезпечення гравців усім необхідним (тренувальна база, екіпіровка, спортивний інвентар, медичне страхування, спортивна стипендія, харчування, проживання у гуртожитку, транспортні перевезення та інше) буде відбуватися виключно завдяки генеральному спонсору ФК «ЛЮБОМИР», котрим є ТОВ «СВЕТКОМПЛЕКТ».

ФК «ЛЮБОМИР»  сподівається, що проект також буде сприяти тому, щоб у майбутньому «любомирці» мали можливість приєднатися до професійних футбольних клубів України та поповнити склад національної збірної.

Саме тому ідея створення студентської футбольної команди U-19 на базі НУБІП України – це перехід на зовсім інший рівень розвитку юнацького футболу в Україні, надання можливостей талановитій молоді проявити себе та нова історія для спортивної школи ФК «ЛЮБОМИР».

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook