Факультет харчових технологій зустрічає шановних гостей з Пенсильванії (США) та обговорює деталі подальшої співпраці

19 травня 2017 року
м. Київ, НУБіП України

17 травня 2017 року факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів та природокористування України відвідала делегація з Університету штату Пенсильванія / Коледж сільськогосподарських наук на чолі з професорами наук про харчові продукти, департаменту науки про харчові продукти - Кетрін Каттер, Рамасвами Анантесваран та консультантом міжнародних програм від «Фонду Нового Століття Воскобійників» Юрієм Бігуном.

Метою візиту іноземних гостів стало обговорення осінніх місячних курсів з якості  та безпеки харчових продуктів які пройдуть на базі нашого університету.

Даний курс складатиметься з трьох блоків:

·           Безпека харчових продуктів.

·           Харчова промисловість і технології.

·           Об’єднаний блок (Безпека харчових продуктів та Харчова промисловість і технології). 

Декан факультету Лариса Баль-Прилипко разом із завідуючими кафедр гостинно зустріла гостей. В ході розмови декан ознайомила із структурою факультету, розповіла про основні досягнення за останні роки та перспективи подальшого розвитку. Американські вчені анонсували зміст курсу лекцій, прочитаних у Вірменському університеті.

 

Професор Юрій Сухенко запропонував, з урахуванням рівня підготовленості студентів факультету, доповнити представлений курс циклом лекцій про залежність безпечності харчових продуктів від процесів їх переробки та вплив конструктивних особливостей обладнання на кінцеву якість.

Учасники круглого столу домовились про узгодження змісту циклу лекцій, запланованих в межах семінару з якості та безпеки харчових продуктів. Після круглого столу гості відвідали лабораторії та ознайомилися з матеріально-технічною базою факультету.

Для ознайомлення американських вчених з науково-технічним рівнем українських підприємств з виробництва харчових продуктів співробітниками факультету заплановані 24 та 25 травня низку екскурсій на провідні підприємства харчової промисловості, які будуть висвітлені у новинах.

 

Олена Очколяс,

асистент кафедри технології

м’ясних, рибних та морепродуктів

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook