Договори про співпрацю з школами Київської області кафедри аграрного консалтингу та сервісу ННІ післядипломної освіти

19 травня 2017 року

 

 

16 травня 2017 року між ННІ ПО (кафедрою аграрного консалтингу та сервісу) та керівництвом ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Гатне та с. Крюківщина Київо-Святошинського району Київської областібуло підписано договори про співробітництво та організацію взаємовідносин.

Керуючись Цивільним Кодексом України, Господарським Кодексом України, Законами України "Про вищу освіту" і "Про освіту" та іншим чинним законодавством Сторони зобов’язуються співпрацювати у сфері удосконалення безперервної освіти середньої та вищої школи. 

Директор ЗОШ І-ІІ ступенів с. Гатне М. І. Проць 
та доцент кафедри О.А.Локутова 
 
Згідно довору НУБіП України зобов’язується: 
1. Брати участь у розробці та удосконаленні навчальних планів, програм, методичних матеріалів, необхідних для організації навчального процесу в Школі. 
2. Проводити профорієнтаційну роботу серед учнів Школи, ділові ігри та тестування учнів старших класів. 
3. Брати участь в організації навчальної та науково-методичної діяльності Школи. 
4. Надавати методичну допомогу Школі. Проводити лекції, бесіди, консультації, виступи перед школярами та їх батьками, з метою відповідної профорієнтації. 
5. Залучати учнів старших класів до участі в Міжнародних конференціях, наукових семінарах, тощо, що проводяться в НУБіП України. 
6.   Залучати учнів старших класів Школи до заходів «Дня відкритих дверей», що проводяться на базі НУБіП України. 
7. Забезпечувати формування зв'язків між органами шкільного самоврядування з студентською організацією НУБіП України та ін. 
Договір не передбачає фінансових зобов’язань між Сторонами. 
 
Директор ЗОШ І-ІІ ступенів с. Крюківщина  А.І.Сніцар   
 
    Завдяки розгорнутому в останні роки маштабному будівництву нових житлових районів та містечок, чисельніть населення сіл Гатного та Крюківщини збільшилося в кілька разів. Цей чудовий регіон найближчого передмістя Києва приваблює перш за все близкістю до великого міста в поєднанні з розвиненою інфраструктурою та чудовою природою. Це в свою чергу накладає певний відбиток на навчальні заклади, зокрема ЗОШ І-ІІ ступенів. В школах відкрито багато різноманітних гуртків, які забезпечують різносторонній розвиток школярів не гірше, ніж у самих «продвинутих» міських школах.
Директори Гатнянської та Крюківщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Проць Микола Іванович  та Сніцар  Анатолій Іванович як досвідчені далекоглядні стратеги та ВЧИТЕЛІ з великої літери вбачають у співробітництві з НУБіП України значні перспективи для розвитку молодого покоління.
 
 
  Доцент кафедри аграрного
консалтингу та розвитку
Олена Локутова

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook