Студентка економічного факультету Оксана Гнесь – призер II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Інформаційні системи і технології в обліку та аудиті»

16 травня 2017 року

     10-12 травня на базі Миколаївського національного аграрного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади серед вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації із дисципліни «Інформаційні системи і технології в обліку та аудиті». Вітав учасників ректор Миколаївського НАУ В'ячеслав Шебанін, який відзначив важливість таких заходів для формування майбутніх фахівців. На олімпіаді були присутні поважні гості: директор департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України Олег Шаров та народний депутат України Тарас Кремінь.

     В олімпіаді взяли участь 121 студент із 42-х вишів. НУБіП представляли магістранти спеціальності «Облік і оподаткування» Оксана Гнесь, Олександр Кривошей та студент четвертого курсу напряму підготовки «Облік і аудит» Василь Швець. Конкурсантам необхідно було вирішити письмові теоретичні, тестові та практичні завдання. У підсумку Оксана Гнесь отримала диплом ІІІ ступеня. Гідно представили наш університет та показали високий рівень підготовки у сфері застосування інформаційних систем і технологій в обліку, оподаткування, аналізі та аудиті, продемонстрували креативний підхід у розв’язуванні конкурсних завдань й двоє інших наших учасників. Усі вони відзначили високий рівень проведення олімпіади, потужну конкуренцію з інших навчальних закладів та позитивну інтелектуальну атмосферу.

 

     Окрім того, завідувач кафедри статистики та економічного аналізу НУБіП України Василь Савчук під час проведення олімпіади взяв участь у науково-практичному семінарі «Практичні можливості та перспективи використання в освітньому процесі сучасних інформаційних технологій». Усі учасники заходу – викладачі і студенти – відвідали пам'ятки, музеї та цікаві місця міста.

Вітаємо наших олімпійців та бажаємо нових наукових здобутків і перемог!

Євгенія Калюга,
завідувач кафедри обліку та оподаткування 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook