Ізраїльські інновації в сільському господарстві

12 травня 2017 року
НУБіП України

 12 травня 2017 р. ННІ ПО на чолі з директором Марією Кулаєць радо зустрічав гостя з Ізраїлю Бориса Бродманадержавного референта з механізації і технології Міністерства сільського господарства і аграрного розвитку Держави Ізраїль, який прочитав відкриту лекцію на тему  "Інноваційні шляхи вирішення проблем агропромислового  комплексу".

 
 
Сучасні технології в сільському господарстві та унікальний досвід Ізраїлю, його передові технології у галузі рослинництва, молочного тваринництва, тепличних технологій, насінництва, зрошення, квітництва, захисту рослин  і т.д. викликали живий інтерес як у студентів так і у викладачів інституту.  Лектор підсилив свій виступ не тільки практичним досвідом інноваційного розвитку аграрної галузі, а ще й короткими відео про окремі процеси вирощування і збір полуниці, сортування помідорів і перцю, збір врожаю винограду, фініків і мигдалю.
 
 
Борис Бродман охарактеризував основні особливості інноваційного розвитку сільського господарства Ізраїлю. Звернув увагу на значенні тісної співпраці і взаємодії наукових працівників з виробниками сільськогосподарської продукції з метою запровадження сучасних технологій та знань у практичну діяльність.
 
 
У ході заходу відбулася дискусія та обговорення шляхів участі у спільних грантових програмах, проведення онлайн семінарів.
 

 

Катерина Обиход,
асистент кафедри менеджменту інноваційної діяльності
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook