«ВІДЛЕТІЛИ ЛІТА, ПОМІНЯЛИСЬ ЕПОХИ, АЛЕ ПАМ'ЯТЬ НЕТЛІННА ПРО ГЕРОЇВ ВІЙНИ»

10 травня 2017, 21:12

 10.05.2017 р. відбувся виховний захід«Відлетіли літа, помінялись епохи, але пам'ять нетлінна про героїв війни», присвячений  Дню памʼяті та примирення та 72 річниці Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Студенти-філологи третього курсу (Філ. ̶ 1402) активно долучилися до підготовки цього заходу під керівництвом доц. Бабенко О.В. Ними було складено сценарій, підібрані вірші на воєнно-патріотичну тематику, документальні фільми про жахливі події.

Студенти-філологи першого курсу брали участь в цьому заході. Вони зацікавлено слухали інформацію про наслідки Другої світової війни, що була найжорстокішою подією в історії сучасного світу. У війні брали участь 67 держав, 80 % населення земної кулі і тривала війна довгих 6 років, охопив майже всі континенти. Під час воєнних подій загинуло близько 60 млн. осіб. Лихо й страждання, які пережили люди  ̶  незмірні.
 
Студентки Дячук Катерина, Новоселецька Анна, ведучі заходу, пронизливо в віршах розпочали виховну годину. Третьокурсники Лаврик Тетяна, Вара Андрій, Касько Віталій зачитували свої улюблені вірши на воєнну тематику. Студенти також вшанували пам'ять про загиблих хвилиною мовчання.
 
 
У другій частині заходу були запропоновані для перегляду та обговорення фрагменти документальних фільмів "Солдатські вдови" режисера В. Артеменка та "778 днів без своїх" телеканалу "Інтер".
 
 
Отже, такі виховні години сприяють вихованню у студентів любові до рідної землі, формуванню почуття гідності за минуле країни, а також вмотивовують вивчати історію своєї держави, вболівати за майбутнє України.
Олена Бабенко,
доцент кафедри романо-германських мов і перекладу
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook