БРЕЙН-РИНГ

11 травня 2017 року
Боярський коледж екології і природних ресурсів

       11 травня 2017 року у ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів» відбувся інтелектуальний турнір «Брейн-ринг». У ньому взяли участь вісім команд Це – команди нашого коледжу: «Кузнечики», «Смарт» і «Легіон». ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» представили команди «Свічадо» і «Посіпаки». Від ВП НУБіП України «Немішаєвський агротехнічний коледж» до нас завітала команда «Отамани». У турнірі взяли участь і дві команди від шкіл міста Боярки – «Апостеріорі» і «Веста».
       Відкрив інтелектуальний турнір директор Коледжу Сергій Кропивко. Він зазначив, що ця гра не тільки є стимулом для засвоєння нових знань та підвищення власної ерудиції кожного учасника, але й учить діяти в команді, дослухаючись один до одного. Директор побажав учасникам турніру натхнення, гарного настрою та перемоги.
      Це був не просто турнір – це було свято розуму, кмітливості, ерудиції. За право називатися найкмітливішою та найінтелектуальнішою командою гравці змагалися у трьох турах. За результатами запеклої та напруженої боротьби призові місця розподілилися таким чином: І місце – команда «Кузнечики», ІІ місце – «Свічадо» і ІІІ місце – команда «Веста».

Гапонюк Н.П., завідуюча НМК


 

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook