Профорієнтаційна робота кафедри менеджменту інноваційної діяльності

11 травня 2017 року
м. Ніжин

 

 
У рамках проведення профорієнтаційної діяльності кафедри менеджменту інноваційної діяльності 10 травня 2017 року проведено зустріч з випускниками ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут». Професор Наталія Демешкант та асистент Катерина Обиход донесли студентам інформацію про особливості навчання у базовому закладі Національного університету біоресурсів і природокористування України, акцентуючи увагу на можливостях магістерської підготовки за спеціалізацією «Управління інноваційною діяльністю» та отриманні другої вищої освіти.
 
 
Зустріч була проведена в декілька етапів.
Спочатку відбулась бесіда зі студентами-випускниками бакалаврської програми зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування».
 
 
Студентів ознайомили з перевагами отримання диплому ОР «Магістр» за спеціалізацією «Управління інноваційною діяльністю», особливостями організації навчального процесу, перспективами участі у конкурсах інноваційних проектів, міжнародних, всеукраїнських та загально університетських наукових і культурних заходах. Акцентували увагу на можливості отримання подвійних дипломів у закордонних навчальних закладах.
Другим етапом була участь у ярмарці вакансій та круглому столі ради роботодавців Ніжинського районного центру зайнятості та представників провідних підприємств району.
 
 
Після вступного слова, Наталія Демешкант виступила з презентацією підготовки магістерської програми «Управління інноваційною діяльністю» і перспективами, що відкриває навчання у сфері інноваційної діяльності та інтелектуальних продуктів, виїзних практичних занять, зустрічей з провідними фахівцями з питань менеджменту інноваційної діяльності.
 
 
На зустрічі були присутні студенти-випускники факультету інженерії та енергетики, які зацікавились можливостями поєднання працевлаштування з навчанням на магістерській програмі. На їх індивідуальні питання надавала відповіді Катерина Обиход.
ТОВ «НіжинАгро», виробничо-комерційна фірма «Техно-Т», дослідна станція «Маяк» Інституту овочівництва і баштанництва НААН України, Ніжинський консервний завод, комбінат з хлібопродуктів, науково-виробничий комбінат «Прогрес» ін. підприємства району та області представили умови працевлаштування на своїх підприємствах.
 
 
Варто відмітити, що подібні заходи ефективні та корисні для усіх сторін. Для майбутніх випускників – з метою працевлаштування, для науково-педагогічних працівників – для підтримання зв’язку «наука – виробництво», для підприємств – можливість підібрати потрібного спеціаліста.
Частина роботодавців, а саме ДС «Маяк», ТОВ «Ніжин Агро», ВКФ «Техно –Т» висловили інтерес у підтриманні зв’язків з кафедрою менеджменту інноваційної діяльності та представленні для магістрів місць оплачуваних практик.
Висловлюємо щиру подяку керівництву НАТІ, зокрема, в.о. заступника директора з навчально–виховної роботи Василю Кулику за організацію та активне сприяння проведенню зустрічей.

 

 
Богдана Вишнівська
к.е.н, доц. кафедри менеджменту інноваційної діяльності
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook