Переможцям університетської олімпіади для випускників шкіл вручили сертифікати!

5 травня 2017 року

     5 травня 2017 року. Сьогодні в університеті вручали сертифікати переможців учасникам заключного другого туру університетської олімпіади для випускників шкіл. До нього було допущено 340 учасників з усієї України. 
     У вас все тільки починається, вітаючи переможців, визначив їхню перспективу на найближчі п’ять років проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша.

     На цю подію зібралася молодь переважно з Київської і Чернігівської областей: все ж день навчальний, і здалека не дуже і приїдеш. Отримуючи сертифікати, своєї радості не приховував ніхто!

 

 

 

 

 

 

 

 

     І дійсно, ці юнаки і дівчата – молодь талановита. Багато з них успішно спробували свої сили з кількох предметів. Улюбленим предметом Лесі Тархан з села П’ятигори Тетіївського району є хімія, знання якої організатори оцінили у 99 балів. І це при тому, що хімія в тамтешній школі… один раз на тиждень. Тож готувалася самостійно, не забуваючи і про інші предмети (знання біології оцінено у 94 бали, а української мови - 96) та громадську активність у шкільному самоврядуванні. 

     Три предмети обрала і Марія Тодосійчук – школярка з Білої Церкви. Улюблену біологію склала на 94 бали, на стільки ж – хімію, а українську мову всього на бал нижче. Пріоритетом №1 дівчина обирає НУБіП і мріє стати біотехнологом.
     А Сергій Єрмолюк, який теж отримав три сертифікати, мріє стати фахівцем із захисту рослин. І недаремно: його батько Володимир (який разом із сином приїхав на цю приємну подію) працює у сфері забезпечення сільськогосподарських виробників засобами захисту рослин, директор відділення однієї з відомих фірм-виробників. Тож рівнятися є на кого. Та й обирав хлопець виш за порадою батька, який 30 років тому закінчив наш університет. І хоча юнак йде на золоту медаль і по життю є бійцем, що і підтверджує його чорний пояс з тхеквондо, вважає: 20 додаткових балів до ЗНО зайвими не будуть.

     Вручаючи сертифікат Юлії Масленко, Сергій Кваша приємно здивувався, помітивши зазначений у ньому предмет – фізику – і його оцінку у 98 балів. Фізика ж не дуже популярна серед нинішньої молоді, яка складає ЗНО. А от Юля – протилежної думки. У її школі у смт Пісковка Бородянського району цей предмет читає справжній ентузіаст Олександр Клокун, який зміг прищепити любов до неї і своїм учням. За словами дівчини, вона однозначно навчатиметься в НУБіП на одному з інженерних факультетів. На якому саме, визначитися час ще є.

Ірина Білоус 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook