«Чистий» четвер у коледжі

13 квітня 2017 року

 Четвер Страсного тижня називають «чистим». Це день весняного духовного і фізичного очищення, коли за стародавнім звичаєм наші предки вірили у цілющу силу води, якою умивалися вдосвіта, що на подвір’ї, в коморах і в хатах все повинно бути чистим і виглядати по святковому.

     Оскільки цей день пов’язаний з очищенням не тільки тіла, душі, а і житла від бруду, студенти коледжу долучились до традицій і провели генеральне прибирання своєї Альма-матер. Вони ретельно витирали пил, мили парти, вікна, оновлювали стенди в аудиторіях. Стало чистіше,  затишніше.

     Без уваги не залишилась і територія дендропарку коледжу, яка постійно потребує догляду. Куратори із студентами академічних груп вийшли на закріплені території з метою її облагородження. З кожним днем територія стає кращою та доглянутішою, радуючи відвідувачів своєю красою.

     Сподіваємось, що такі заходи вплинуть  на подальше формування загальнолюдських цінностей нашої молоді, їх загальної культури. Здоров’я,  гарний настрій,  позитивна енергія буде супроводжувати нас увесь рік.

 Зав. відділення Коник А.А., Філатова В.Л.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook