День довкілля

30 березня 2017 року

 У всіх населених пунктах нашої держави тривають заходи по благоустрою територій. 29 квітня студенти та викладачі ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової» прийняли участь в загальноміському заході – День довкілля, прибравши територію коледжу, яка разом з дендрологічним парком складає близько 30 гектарів. Цьогорічні погодні умови сприяли ранішому виходу на свої ділянки.

     Студенти на чолі з кураторами груп прибрали паркову та прилеглу території, до нового сезону підготовлена територія стадіону, під керівництвом садівника коледжу було проведено обрізку дерев та кущів, впорядковані пейзажні клумби і квітники.

     Фахівці агрономічних дисциплін організували роботу по прибиранню території колекційно-дослідного поля та ділянок навчальних лабораторій.

     Колектив Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О. Майнової  закликає долучатися до цієї чудової ініціативи очищення місць проживання. Подбаємо про чистоту навколо себе, адже чисте довкілля – це найперше здоров’я і краса нашої країни.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook