Профорієнтація в Одеській області!

3 травня 2017 року
Білгород-Дністровський державний аграрний технікум

Продовжуємо профорієнтаційну роботу

Науково-педагогічні працівники кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка продовжують відвідання навчальних закладів агрономічного профілю з метою поповнення лав абітурієнтів НУБіП України.

Нещодавно доцент Володимир Сіленко  відвідав Білгород-Дністровський державний аграрний технікум — навчальний заклад І рівня акредитації по підготовці фахівців з неповною вищою освітою. Випускники технікуму традиційно продовжують навчання у ВНЗ III-IV рівня акредитації за напрямом «Агрономія», зокрема Одеському державному аграрному університеті, Уманському національному університеті садівництва та Миколаївському державному аграрному університеті. 

Тому під час зустрічі з майбутніми випускниками їх ознайомили з перспективами навчання в НУБіП України і розповіли про нову та дуже перспективну спеціальність 203 «Садівництво та виноградарство», за якою уже проводиться прийом в університет. Надано було вичерпну інформацію про спеціальності, які можна здобути, навчаючись в університеті, особливо на агробіологічному факультеті, де здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців. Особливу зацікавленість студентів викликала розповідь про навчальну, культурно-масову роботу, спортивне життя студентів та стажування за кордоном. 

Випускники технікуму у своїх запитаннях намагались більше дізнатись про фах, який вони можуть отримати під час навчання в НУБіП України, побутові умови проживання, можливості працевлаштування після закінчення ВУЗу.

доцент кафедри садівництва

Володимир Сіленко


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook