Увага! Розпочинається спецкурс "Моделювання впливу політичних рішень на аграрний сектор за допомогою моделі часткової рівноваги „AGMEMOD UA“

3 квітня 2017 року

  

Увага на економічному факультеті з 5 квітня 2017 року на 1 парі (о 8:30) в навчальній аудиторії № 612 (корпус 10) розпочинається спецкурс "Моделювання впливу політичних рішень на аграрний сектор за допомогою моделі часткової рівноваги „AGMEMOD UA“ в рамках програми підготовки аспірантів (Доктор філософії, Ph.D.) та викладачів. 

Спецкурс розроблено в рамках співпраці Німецько-українського агрополітичного діалогу (АПД) з економічним факультетом університету.
ІнструкторБогонос Марія, PhD, Експерт з аграрної політики – Німецько-український агрополітичний діалог (АПД), [email protected] 

Мета курсу
Формування системного розуміння функціонування економетричних моделей часткової рівноваги (ЕМЧР) та їх застосування для аналізу політичних рішень. Окрім цього, учасники курсу отримають знання щодо моделювання політичних сценаріїв у таких моделях та наслідків специфікації сценаріїв для результатів моделювання.
Даний курс складається із трьох частин. Перша частина присвячена теоретичному підґрунтю побудови ЕМЧР. У другій частині курсу учасники вивчають етапи створення, структуру та принципи функціонування ЕМЧР на прикладі моделі AGMEMOD. Підходи до моделювання політичних сценаріїв та інтерпритації відповідних результатів вивчаються у третій частині цього курсу.
Учасникам будуть надані навчальні матеріали для підготовки до курсу та виконання практичних завдань, презентації лекцій, а також програмне забезпечення. Курс включає лекції, індивідуальну роботу, роботу групах, а також PC-демонстрації, презентації студентів, задачі та практичні завдання.

По завершенні навчання учасники отримають сертифікат АПД за умови успішної здачі тестових завдань.
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook