Співпраця кафедри обліку та оподаткування з розробниками бухгалтерських програмних продуктів та впровадження їх в навчальний процес

29 квітня 2017 року

На базі кафедри обліку та оподаткування представниками групи компаній “Інтелект-Сервіс” протягом квітня були проведені тренінги з використання комп'ютерної програми “М.Е.Doc” для студентів економічного факультету 4 курсу та магістрів 1 року навчання (більше 150 студентів) напряму підготовки “Облік і аудит” та “Облік і оподаткування”.

Комп'ютерна програма “М.Е.Doc” займає 80% ринку електронної звітності та електронного документообігу, є зручною у використанні та користується попитом в бізнес-середовищі.

Представники компанії розробника ознайомили студентів з використанням комп'ютерної програми “М.Е.Doc”, яка містить сертифікат електронного цифрового підпису АЦСК “Україна” та дозволяє покращити роботу з усіма типами документів в електронному вигляді: первинною документацією і звітами до державних органів. Це сучасний програмний продукт, який використовують більш 500 000 підприємств, установ і організацій України, що здійснюють різні види діяльності, незалежно від системи оподаткування.

Під час занять відбувалася жвава дискусія, обговорювалися актуальні проблеми, а студенти отримали вичерпні відповіді на питання. За результатами навчання (теоретичного і практичного курсу) по комп'ютерній програмі “М.Е.Doc” студенти не тільки підвищили свій професійний рівень, але і отримали можливість здати іспит на отримання сертифікату.

  

Професорсько-викладацький склад кафедри висловлює величезну подяку групі компаній “Інтелект-Сервіс”, всім викладачам тренінгу, особливо Артему Кіму, за високий професіоналізм, доброзичливість та цікаву подачу матеріалу!

 Ганяйло О.М., доцент кафедри обліку та оподаткування

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook