Робота ІІІ секції VІІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
Робота ІІІ секції VІІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
27 квітня 2017 року
м. Київ, НУБіП України, корпус №1, ауд. 71а початок о 13:00
ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
ЗАПРОШУЄМО
вчених, аспірантів і студентів
взяти участь у роботі ІІІ секції
Секція ІІІ. Інноваційні технології переробки продовольчої сировини
Голова: Савченко О.А. – в.о. завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів НУБіП України, к.т.н., доцент
Секретар: Веретинська І.А. – асистент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів
Збірник праць конфернеції 2017 р.
Програма конференції 2017 р.
Оргкомітет конференції