Робота ІІІ секції VІІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»

27 квітня 2017 року
м. Київ, НУБіП України, корпус №1, ауд. 71а початок о 13:00

   

 

 

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

 

              ЗАПРОШУЄМО 

вчених, аспірантів і студентів

взяти участь у роботі ІІІ секції

 

Секція ІІІ. Інноваційні технології переробки продовольчої сировини

Голова: Савченко О.А.  в.о. завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів НУБіП України, к.т.н., доцент

Секретар: Веретинська І.А. – асистент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів

   

Збірник праць конфернеції 2017 р.

Програма конференції 2017 р.

 

Оргкомітет конференції 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook