Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі провела студентську конференцію "Напрями розвитку маркетингу в аграрному секторі України"

25 квітня 2017, 10:00
Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі

 25 квітня успішно була організована робота науково-практичної студентської конференції «Напрями розвитку маркетингу в аграрному секторі України» кафедрою маркетингу та міжнародної торгівлі.

     В рамках програми конференції першими доповідачами були представники компанії Latifundist Media: Ткаченко Ярославна - Client Director та Дяченко Альона - Project manager компанії з темою доповіді «Маркетинг і комунікації: значення для агробізнесу».


      Гості конференції познайомили ближче студентів з компанією Latifundist Media, найуспішнішими проектами, історією їх створення та поділилися цінним практичним досвідом. Доповідаючи представники компанії Latifundist Media наголосили на важливості креативного підходу та відданості своїй справі в роботі маркетологів. Звернули увагу студентів на значимість володіння комунікаційних навиків в роботі з клієнтами, партнерами та колегами в досягненні поставлених задач. Учасники студентської конференції із захопленням приймали активну участь в обговоренні актуальних питань в агробізнесі сьогодення.

 

      На згадку гості конференції подарували настільну бізнес-гру Latifundia кафедрі маркетингу та міжнародної торгівлі, яка навчає основам українського агробізнесу. Тепер у студентів-маркетологів з’явилась можливість випробувати себе в ролі справжнього українського аграрія.

   

   

 

   

     Сподіваємося, що спільна робота в конференції сприятиме подальшій співпраці між нашим університетом та компанією Latifundist Media.

     Виступи студентів на конференції були представлені на високому рівні, що підкреслює захопленість кожного студента в обраній професії. Незважаючи на високу конкуренцію оргкомітет конференції оцінив об’єктивно всі виступи учасників та визначив найкращих переможцями. Переможцями студентської конференції стали: I місце - Щерба Марина та Папуша АннаII місце - Подоляк Каріне та Горбенко ЛіліяIII місце - Ситник Дмитро та Мончук Ірина. Окремо були відзначені постерні презентації, переможцями в яких стали Хоменко Марина та Іванова Катерина. 


Дякуємо всім за участь та вітаємо переможців у науково-практичній студентській конференції «Напрями розвитку маркетингу в аграрному секторі України»!

 
Ярослава Ларіна, 
завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі 
Калина Луцій, 
аспірант кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

 

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook