Американський дім відкритий до спілкування

25 квітня 2017 року

     18 квітня 2017 року, студенти юридичного факультету, 1 курсу та 1 СТ, разом із старшим викладачем кафедри англійської філології Вікторією Ліпською відвідали новий культурний центр - Американський дім.


     З першої миті перебування в Американському домі ми захопилися його ексклюзивним баченням нового життя молоді. Центр призначений для знайомства з культурою, життям, цінностями та розвитку відносин з іншими країнами.


    50 квадратних метрів стін прикрашено малюнками та різними картинами. Цьому центру допомагала культурна платформа «Ізоляція»: посольство США в Україні і фонду проводили спільний конкурс графіті для інтер'єру.


     У центрі є зал з проектором і великим екраном для лекцій та воркшопів. Є також коворкінг, в якому відвідувачі можу безкоштовно користуватися ноутбуками, інтерактивними дошками та інтернетом.
     Окремо хочу згадати центр технічних інновацій (Maker Space), обладнаний для проведення практичних занять з нових технологій. Родзинка Maker Ѕрасе - це 3D-принтер.
     Відвідування центру абсолютно безкоштовне, правда, при собі потрібно мати паспорт та пройти сек'юріті: зону з металодетекторами.
    Заради чого варто відвідати «America House Kyiv»: дебати, ток-шоу, презентації, дискусії, семінари, художні класи, виступи та концерти, покази фільмів, центр технічних інновацій, а також курси американської випічки.

Слюсар Анна,
студентка 1ст курсу 1 групи
Гончарук Лідія,
наставник групи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook