ЮВІЛЕЙ ПРОГРАМИ ПОДВІЙНИХ ДИПЛОМІВ ННІ ЕНЕРГЕТИКИ, АВТОМАТИКИ І ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ ТА ФАКУЛЬТЕТУ ІНЖЕНЕРІЇ ПРОДУКЦІЇ ВАРШАВСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ НАУК ПРО ЖИТТЯ

21 квітня 2017 року

 Виповнюється 5-річний термін життя магістерської програми подвійних дипломів «Енергетика і автоматика біотехнологічних систем в АПК» нашого інституту та факультету інженерії продукції Варшавського університету наук про життя.
Протягом періоду функціонування програми пройшли і проходять підготовку студенти енергетики і автоматники Горбачевський Станіслав, Баценко Ростислав, Копійка Юрій, Берека Владислав, Галицький Станіслав, Передерій Вадим, Кордик Євгеній . Тематика магістерських дипломів пов’язана з використанням відновлюваної енергетики. Студенти отримують можливість навчатись у двох системах освіти, розширюються можливості освоєння сучасної матеріально-технічної бази підготовки фахівців, приймати участь у науково-дослідній роботі та організації різноманітних заходів міжнародного рівняі т.д.



Результатами створення і діяльності програми подвійних дипломів є не тільки навчальний процес, а й підготовка спільних навчальних посібників, підготовка спільних грантів на виконання наукових проектів, взаємне стажування викладачів, аспірантів і студентів, взаємна участь у наукових конференціях, участь польської сторони у створенні науково-практичного центру тепличних технологій в Межигір’ї. Приємно, що наш студент Владислав Берека (делегований Варшавським університетом наук про життя) приймав участь у виставці «Освіта та кар’єра за кордоном» з 6-го по 8-е квітня в Києві в Українському домі.

ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження висловлює щиру вдячність декану факультету інженерії продукції Варшавського університету наук про життя, професору Томашу Нуреку та завідувачу кафедри відновлюваної енергетики, професору Анджею Хоховскі за багаторічну підтримку і розвиток співпраці наших підрозділів.
У червні 2017 року факультету інженерії продукції виповнюється 40 років. Наш колектив запросили прийняти участь у міжнародній науковій конференції та святкуванні днів факультету.
На сьогодні ми працюємо над умовами подовження програми подвійних дипломів на наступні 5 років, приємно, що керівництво двох університетів забезпечило максимальне сприяння розвитку системи освітньої мобільності для студентів.

Директор ННІ енергетики, автоматики і
енергозбереження, Козирський В.В.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook