Ректорат: готуємося до завершення навчального року і не зменшуємо темпи профорієнтаційної роботи

18 квітня 2017 року

     18 квітня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. На порядку денному роботи адміністрації нашого вишу – завершення навчального року, продовження активної профорієнтаційної роботи, підготовка до вступної кампанії, контроль за виконавською дисципліною, відвідуваністю студентами занять тощо. Разом із тим, вже час готуватися до знакових подій, які відбуватимуться в травні – це відзначення Дня Перемоги та Дня університету. Паралельно вирішуватимуться і господарські питання. Та про все по порядку.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша повідомив проміжні результати університетської олімпіади для вступників. І хоча вчора був останній день надсилання відповідей на завдання І етапу, конкурсні комісії ще протягом цього тижня прийматимуть листи учасників. Другий же етап, який передбачає особисту участь переможців І етапу, відбудеться 29 квітня. Також попередньо погоджене питання підпорядкування кафедри фізичного виховання гуманітарно-педагогічному факультету

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про прибуття делегацій з Чехії та Польщі, які братимуть участь в міжнародній конференції на факультеті ветеринарної медицини.

     Учений секретар Оксана Барановська повідомила, що після завершення засідання вченої ради 26 квітня о 1700 в актовій залі корпусу №3 відбудеться гала-концерт фестивалю «Голосіївська весна».

     Голова профкому співробітників Ростислав Тарасенко проінформував про підготовку гуманітарної допомоги бійцям АТО. Вантаж має бути доставлений до 5 травня і приурочений річниці створення 92-ї бригади. 

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід робіт з благоустрою території. В активній фазі – облаштування площі і подвір’я третього корпусу, на решті прилеглих територій до навчальних корпусів і гуртожитків залишилося висадити квіти. Протягом тижня значна увага буде приділена санітарному і протипожежному стану.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на звітній кампанії щодо реалізації наукових проектів за 2016 рік та підготовці тематичного плану на поточний. З метою належного оформлення і підняття якості проектів 19-20 квітня відбудуться спеціальні тренінги для наших науковців. Ігор Ібатуллін наголосив і на зміні вимог до оформлення дисертацій – це стане предметом окремої наради з головами спеціалізованих вчених рад.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Зокрема, Сергію Кваші – супроводжувати рішення парламенту щодо відзначення 120-річчя університету, контролювати підготовку до всеукраїнських студентських олімпіад, провести нараду щодо готовності до набору студентів на нові спеціальності, внести пропозиції щодо необхідності оптимізації кафедр. Вадиму Ткачуку – оголосити необхідні тендерні торги, підготувати програму активізації міжнародної діяльності. Валерію Іщенку – завершити озеленення території та потижнево контролювати ремонтні роботи на 2 корпусі. Ігорю Ібатулліну – завершити посівну кампанію в навчально-дослідних господарствах, продовжити ефективну кампанію з енергозбереження.

     Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook