В гуртожитках студмістечка триває конкурс на кращий блок

15 квітня 2017 року

     У гуртожитках нашого кампусу триває огляд-конкурс на найкращий блок. Упродовж березня дирекція студмістечка та представники студентської ради гуртожитку №10 здійснювали комплексну оцінку блоків: інтер’єру, дотримання правил поведінки, загальної дисципліни, підтримання необхідного санітарно-гігієнічного стану приміщень.  
     Коли ми організовували конкурс, ставили за мету поширити кращий досвід організації житлово-побутових умов, виявити недоліки та їх виправити, говорить голова студради гуртожитку Богдан Базильчук.

     Директор Студмістечка Сергій Стецюк відзначив суттєве поліпшення побутових умов у гуртожитках нашого університету та активну участь студентів в утриманні своїх помешкань у належному стані.

     За результатами огляду-конкурсу визнано кращим - блок 9/2. Аби заохотити молодь і надалі тримати свої помешкання в належному стані дирекція студмістечка подарувала настінне дзеркало, яке прикрашатиме блок.

     Для кожного з нас гуртожиток став рідною домівкою, куди завжди хочеться повертатися після важкого навчального дня, де можна і відпочити, і провести час з друзями і здобувати нові знання. Ми вдячні дирекції студмістечка за такий подарунок, та будемо тримати наш блок в такому вигляді якнайдовше, запевнила староста блоку Наталія Кондакова.

    А попереду конкурс і на найкращу кімнату. Тож бажаємо успіхів і пам’ятаємо: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.

Валерія Сухецька,
фахівець студмістечка 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook